Cautare

53239 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (5.15 secunde)
Sau un exemplu si mai graitor: ... Macar decenta sa avem, daca nu stim decat sa afisam opulenta pe strazi, plimbata in masini de lux si tratata in cele mai moderne conditii, de ochii lumii.
Constienti sau nu, ca vrem mai mult sau mai putin, cu totii avem cate o pasiune sau o manie. ... Fara exceptie, toate accesoriile unor astfel de persoane trebuie sa fie exagerat de scumpe.
Vorba Laviniei Sandru, exista bani, daca s-ar fura mai putin. ... Sunt gretosi si nesimtiti, iar disputele lor fac institutele - la fel de "dezinteresate" ca si ei sa mai scoata un "as" din maneca:
Acum, lucrurile sint scapate de sub control si tare mi-e teama ca acest razboi va mai continua. Stau si ma intreb ce randament mai poate avea un executiv ai carui membri isi desfasoara activitatea intr-un mediu politic complet nesigur.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase. ... La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Acesta va candida pentru locurile de europarlamentar si cu toate ca mai sunt multe lucruri de rezolvat - inclusiv potolirea spiritelor din PSD care nu privesc cu ochi buni revenirea lui Petre Roman - nu este exclusa o surpriza de proportii.
Creditele doar cu buletinul sunt cele mai solicitate in magazinele de electrocasnice datorita procedurii rapide de acordare, potrivit unui studiu realizat de portalul Ghiseul Bancar.
Prin costurile de productie convenabile, Romania se situeaza printre cele mai rentabile state in privinta investitiilor.
Problema e cu atat mai mare cu cat cei mai multi agenti comerciali opteaza pentru varianta achizitionarii unui spatiu comercial si nu pentru inchirierea sa.
In pofida brandului, acestea au preturi mai mici decat multi retaileri romani din domeniu. ... Strainii patrund pe piata romaneasca cu oferte tentante si produse mai ieftine decat cele vandute de retailerii romani.
Asa cum pentru oamenii de rând cardurile de debit au devenit o necesitate, la clientii de top ai bancilor se poarta cardurile Gold.Daca acum câtiva ani numarul posesorilor de carduri era relativ mic, în prezent acestea au devenit o necesitate, mai ales ca majoritatea angajatorilor distribuie salariile pe card.
„Ca si cheltuieli, costa mai mult casele vechi.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... E mai tanar de atat. ... „Pe an?“, mai gaseste puterea sa intrebe. ... Aceasta este valoarea aproximativa a uneia dintre cele mai scumpe polite de asigurare RCA in Dolj.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Ironclad si Stardock au toate motivele sa se mândreasca deoarece au produs unul dintre cele mai originale si mai atractive jocuri de strategie din ultimii ani. ... Cele mai interesante dintre ele sunt navele de linie, „creme de la creme“, uriase, scumpe si puternice.
Compania Acer, al treilea fabricant de PC-uri din lume, e de parere ca Linux reprezinta cheia pentru laptopurile low-cost si spera sa formeze o comunitate care sa sustina aceasta idee, informeaza www.itworld.com. Mai multe laptopuri lansate recent pe piata vin fie cu Microsoft Windows XP, fie cu sistemul de operare Linux si alte programe Linux.
Exista atat routere wireless ieftine, cu preturi care nu depasesc 100 lei, dar si routere wireless mai scumpe care beneficiaza de functii extra.
Este formata dintr-o portiune mai veche, mai pitoreasca si mai animata si din portiunea noua, moderna, cu hoteluri mai mari, insa este mai putin animata. ... Exista insa cluburi destule, Gorillaz fiind cel mai renumit.
google-analytics.com